Προκαλεί Η Υπουργός Άμυνας Της ΠΓΔΜ: Στη «Μακεδονία» Έχουμε Κρατήσει Ήδη Θέση Στο Τραπέζι Του ΝΑΤΟ (Βίντεο)

Προκαλεί Η Υπουργός Άμυνας Της ΠΓΔΜ: Στη «Μακεδονία» Έχουμε Κρατήσει Ήδη Θέση Στο Τραπέζι Του ΝΑΤΟ (Βίντεο)
Advertisement

Στη ‘’Μακεδονία’’ έχουμε κρατήσει ήδη θέση στο τραπέζι του ΝΑΤΟ» δήλωσε το Σάββατο η υπουργός Άμυνας της ΠΓΔΜ Ραντμίλα Σεκερίνσκα σε βιντεοσκοπημένο χαιρετισμό/ απολογισμό της για το τέλος του έτους.

«Ανακαλώντας το 2018, μπορούμε να είμαστε περήφανοι για ό,τι κατορθώσαμε» επισήμανε η υπουργός Άμυνας της ΠΓΔΜ.

«Το 2018 θα περάσει στην ιστορία ως το έτος που δώσαμε τέλος στην απομόνωση της πατρίδας μας και ανοίξαμε το δρόμο για να γίνουμε ισότιμο μέλος της ισχυρότερης πολιτικοστρατιωτικής συμμαχίας. Η πρόσκληση του ΝΑΤΟ είναι στα χέρια μας, ολοκληρώσαμε επιτυχώς τις συνομιλίες ένταξης. Έχουμε ήδη κάνει κράτηση για μια θέση στο τραπέζι του ΝΑΤΟ» διαβεβαίωσε.

Όπως ανέφερε η κ. Σεκερίνσκα, «το 2018 ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ επισκέφθηκε τη ‘’Μακεδονία’’ για πρώτη φορά σε 14 χρόνια, μια συνάντηση σε υψηλό επίπεδο πραγματοποιήθηκε στο Πεντάγωνο για πρώτη φορά σε έξι χρόνια και ο επικεφαλής του ΝΑΤΟ (μας) επισκέφθηκε, δυο φορές, μετά πάνω από 10 χρόνια».

«Το 2018 εστιάσαμε στο στόχο μας, η ‘’Μακεδονία’’ να γίνει μέλος της Ευρωπαϊκής οικογένειας. Γνωρίζουμε ότι το 2019 πρέπει να εστιάσουμε σε μεταρρυθμίσεις στην πατρίδα» σημείωσε ακόμα η Σεκερίνσκα.

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα