Όλα αυτά που μας κρύβουν για τον πλανήτη Άρη

Όλα αυτά που μας κρύβουν για τον πλανήτη Άρη
Advertisement

Όλα αυτά που μας κρύβουν για τον πλανήτη Άρη – Ως εισαγωγικό στο διαφωτιστικό κι αναλυτικό πολύ ενδιαφέρον άρθρο του Παντελή Γιαννουλάκη που θα ακολουθήσει (κι όπου βρίσκουμε και μια εκτενή ιστορική αναφορά στα όσα έχουν συμβεί ως τώρα σχετικά με τον κοντινό αυτό πλανήτη):

Oι παρακάτω είναι φωτογραφίες από τον πλανήτη Άρη που η N.A.S.A. (=Never A Straight Answer) δεν πρόλαβε να λογοκρίνει και διέρρευσαν, μα παρ’όλα αυτά είναι άγνωστες ακόμα στο «πλατύ κοινό», λόγω μεγάλης αποσιώπησης (και προκλητικά αδιάφορων σφυριγμάτων, κάτι που κατήγγειλε και ο «πολύς» Άρθουρ Κλαρκ λίγο πριν πεθάνει!) καθώς ο χλευασμός, η συκοφάντηση και η παραποίηση δεν μετράνε εδώ πια! Είναι αυτό που βλέπεις!

Αν εσύ θες να θεωρήσεις τη βλάστηση ως «ανωμαλίες του φακού» ή ότι άλλο «λογικόν» κι «επιστημονικά ορθόν»… Και τα νερά ως «λευκά σημεία» του εδάφους επειδή «ξέβαψε» η φωτο από το ρομποτικό σκάφος μέχρι να σταλεί στη γη… Ή τα ερείπια αρχαίων (προφανώς) ολόκληρων πολιτειών- http://www.thelivingmoon.com/43ancients/02files/Mars_Images_24.html (που συχνά μοιάζουν με ερείπια ανάλογων αρχαίων οικισμών των Ίνκας) στην περιοχή Κυδωνία του πλανήτη Άρη ως «ρυτίδες» ή «ανωμαλίες» του εδάφους (γενικά πολύ…ανωμαλία πέφτει κατά τη NASA στις φωτο της)… τότε είναι βέβαια δικαίωμά σου…Όπως βέβαια δικαίωμά σου είναι να καταπίνεις αμάσητο ότι σου σερβίρει η «σεβάσμια επιστήμη μας».

Αυτή η επίσημη «αλάθητη αυθεντία» που εξόντωσε κολοσσούς όπως ο Βίλχελμ Ράιχ και ο Τέσλα ή ο δρ. Χάμμερ και ο δρ.Royal Raymond Rife (Η εξόντωση της Επιστήμης – της πραγματικής, πρωτοπόρου, γενναίας και καινοτόμου! Ότι χειρότερο για το Σύστημα ελέγχου και ύππνωσης των ανθρώπων, δηλαδή). Που αν αφήνονταν ελεύθεροι ή και χρηματοδοτούνταν αφειδώς (όπως και θα έπρεπε κανονικά)στις πρωτοποριακές τους έρευνες, θα άλλαζαν εκ θεμελίων τον κόσμο! Αυτή η επιστήμη της διαπλοκής και της απόκρυψης που τώρα σου λέει όλο και πιο συχνά στην «επιμορφωτική» TV πως ίσως και να υπάρχει ζωή στον πλανήτη Άρη κι όχι απαραίτητα μόνο σε μορφή βακτηρίων… Ruins of an Ancient Martian Civilization? (για λόγους δικούς της; ή κάτι ετοιμάζεται ν’ανακοινωθεί σχετικά σύντομα;

Μια «νέα μεγάλη απειλή» για την ανθρωπότητα, οπότε ο στρατιωτικός παγκόσμιος νόμος επιβάλλεται; Ή σιγά σιγά, να’ναι καλά και το » λαϊκό μεγάλο προπαρασκευστικό σχολείο του Χόλυγουντ», θα μας παρουσιάσουν τα «καλά παιδιά και φιλαράκια» από τ’αστέρια, που ήταν πάντα στην «ευρύτερη γειτονιά» αλλά ντρέπονταν ως τώρα να μας πουν ένα γεια;)

Τα συμπεράσματα (και γιατί όχι; και η περαιτέρω προσωπική ενασχόληση και έρευνα) δικά σας…

mars-1-mars_tunnel_lg-min

Μια πολύ περίεργη φωτο: τι στο καλό ειν’τούτο; μοιάζει με τεχνητή κατασκευή τύπου γιγάντιου σκουληκιού, που βγαίνει μέσα απ’το έδαφος και καταλήγει πάλι σε αυτό! Αλλά δεν θα’πρεπε να υπάρχει καν, οπότε αγνοήστε το!

mars-2-min

mars-3-_shrubs2_lg-min

mars-4-trees3-min

mars-5-min

mars-6-brush-off-2-copernicus2-1440x1098-min

mars-7-e09-00186_annot1-min

mars-8-min

mars-9-tube1-min

Ανάλογη φωτο με την αρχική! Μόνο που εδώ φαίνεται και μια φωτεινή σφαίρα να κινείται εντός..!Όπως φαίνεται καλύτερα στις δυο επόμενες φωτο…

mars-10-dolphin-min

mars-12-_hal_crater_civilization_evidence-min

mars-14-comparisons_of_ruins-iran-and-mars-2-min

mars-15-comparison_qasr-i-abu-nasr-mars-2-minΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Σχετικά άρθρα