22 μέρη του πλανήτη που απαγορεύεται αυστηρά να επισκεφθούμε

22 μέρη του πλανήτη που απαγορεύεται αυστηρά να επισκεφθούμε
Advertisement

Περιοχή 51.

11

Η περιοχή 51 είναι γνωστή για μυστικές επιχειρήσεις της Αμερικανικής κυβέρνησης σε σχέση με τους εξωγήινους. Πριν από μερικά χρόνια, η CIA έδωσε στην δημοσιότητα ένα έγγραφο, που γνωστοποιούσε, ότι η συγκεκριμένη περιοχή στην Νεβάδα χρησιμοποιείται για κυβερνητικά πειράματα και προγράμματα παρακολουθήσεων.

Η περιοχή 51 τραβάει την προσοχή πολλών ανθρώπων και λέγεται, ότι τα έγγραφα αυτά αποτελούν μόνο την κορυφή του παγόβουνου για το μυστικό που κρύβεται στον θρυλικό αυτό χώρο.

Το κέντρο δεδομένων της Google.

12

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πως διαχερίζεται η Google όλον αυτόν τον δωρεάν αποθηκευτικό χώρο που παρέχει στους πάνω από 3 δισεκατομμύρια χρήστες της καθημερινά; Καμιά φορά βασιζόμαστε στην Google πιο πολύ από στην ίδια την μνήμη μας. Οι πληροφορίες που παρέχει η Google υπάρχουν μέσα σε τεράστια κέντρα δεδομένων σε όλον τον κόσμο. Ως παγκόσμιος κολοσσός, οι εργαζόμενοι πρέπει να μάθουν να φυλάνε τα μυστικά οργάνωσης της εταιρίας. Το 2012, ωστόσο, η Google δημοσίευσε φωτογραφίες από τα κέντρα δεδομένων της για το κοινό.

Αυτή η φωτογραφία είναι από το κέντρο δεδομένων της στο Douglas County στην Georgia της Αμερικής.

Εκκλησία της Παναγίας Θεοτόκου στην Σιών.

13

Η εκκλησία αυτή είναι από τις πιο σημαντικές στην Αιθιοπία. Η Εκκλησία ισχυρίζεται, ότι έχει στην κατοχή της ένα ξύλινο κιβώτιο που φυλάσσονται οι πλάκες με τις 10 εντολές, για τα τελευταία 3.000 χρόνια.

Παρθένοι μοναχοί αφιερώνουν την ζωή τους στην φύλαξη του κιβωτίου. Βέβαια, κανείς δεν το έχει δει ποτέ με τα μάτια του για να να μπορεί να επιβεβαιώσει αυτόν τον ισχυρισμό.

Σύμφωνα με έναν παραδοσιακό μύθο ο Menelik ήταν γιος της βασίλισσας του Σαβά και του βασιλιά Σολομώντα. Όταν κάποια στιγμή αργότερα ο Menelik πήγε να επισκεφθεί τον πατέρα του και επέστρεψε στην Αιθιοπία με τους πρωτότοκους γιους του, ένας από αυτούς έκλεψε κρυφά το κιβώτιο. Ο βασιλικός γιος θεώρησε, ότι από την στιγμή που δεν έγινε κανένα κακό, θα πρέπει να ήταν θέλημα Θεού.

Η λέσχη White Gentleman.

14

H συγκεκριμένη λέσχη είναι ιστορική και βρίσκεται στην οδό St. James’s Street στο Λονδίνο. Αν και η λέσχη είναι προσβάσιμη μόνο σε άντρες, άνοιξε κατ’ εξαίρεση την πόρτα της για την Βασίλισσα Ελισάβετ Β’ το 1991. Η λέσχη περιέχει ένα τεράστιο μενού, μπαρ, τυχερά παιχνίδια και πολλά άλλα. Ο Πρίγκιπας Κάρολος έκανε το μπάτσελορ πάρτι του εδώ πριν από τον γάμο του με την Πριγκίπισσα Νταϊάνα

Μουσείο Εθνικής Ασφάλειας Jiangsu .

15

Το κατασκοπευτικό μουσείο της Κίνας άνοιξε το 2009 και έχει εκθέματα, όπως όπλα μεταμφιεσμένα σε κραγιόν. Ένας εκπρόσωπος του μουσείου δήλωσε το Associated Press, ότι η συλλογή είναι ακόμα πολύ ευαίσθητη για τα ξένα μάτια, για αυτό και δεν επιτρέπουν την πρόσβαση σε όλους.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Advertisement

Σχετικά άρθρα